ÖZEL | Tai Webster: İlerde bambaşka bir takım olacağız!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın bu sezon başında Almanya'nın Fraport Skyliners takımından transfer ettiği 23 yaşındaki Yeni Zelendalı oyun kurucusu Tai Webster, sezonun gidişatı ve kendi performansı ile alakalı sitemize özel açıklamalarda bulundu. 

Sezona istediği gibi başlayamayan ancak son maçlarda toparlanma sinyalleri gösteren takım hakkında "Yeni bir takımız. Bizim için hepimizin aynı anda yeni bir sayfa açması zor oluyor. Ama son zamanlardaki performansımıza baktığımız zaman oldukça olumlu şeyler olduğunu söyleyebilirim. Oynadığımız lig de çok zorlu bir lig. Genç ve yeni bir takımız ve bir öğrenme sürecindeyiz." açıklamalarını yaptı. 

Tai Webster kendi performansı ile ilgili ise "Bence çok dalgalı. Çok fazla iniş ve çıkış yaşadım. EuroCup'ta oynadığım ilk sezonum. Çok genç bir oyuncuyum ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Geçen her gün oyunuma yeni şeyler katıyorum ve bu bir süreç. Bu sürecin içindeyim ben de." dedi. 

Tai Webster geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı mağlup ettikleri maçın takımda yeni bir sayfa açıp açmadığını sorduğumuzda "Kesinlikle. Beşiktaş çok zorlu bir takım. Özellikle deplasmandaki bu galibiyet bizim için oldukça önemliydi. Sezonun ikinci yarısında da fazla sayıda iç saha maçımız olacak. Bizim için evde oynamak daha verimli oluyor. O yüzden deplasmandaki bu galibiyet önemliydi. Ne yazık ki şu ana kadar istediğimiz deplasman galibiyetlerini alamasak bile ligi üst sıralarda bitirmek için iyi bir pozisyondayız bence." dedi.

Yeni Zelandalı oyuncunun taraftarlara mesajı ise şu şekilde. "Bizim arkamızda olsunlar. Çok uzun bir sezon ve hala oynayacağımız çok sayıda maç var. Genç bir takımız ve bazı zorluklar yaşıyoruz ancak her gün gelişiyoruz ve sezon sonunda bambaşka bir takım olacağız. Bizi desteklemeye devam etsinler."

Tai Webster sezonun geride kalan kısmında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 7 maçta 12. sayı, 3.3 asist; 7Days EuroCup'ta ise 11.6 sayı, 4 asist ortalamaları ile oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0