Fatih Terim: Bize güzel ışıklar verdi.

Galatasaray'ın Porto'ya 2-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktörümüz İmparator Fatih Terim, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın performansından çok memnun olduğunu belirten İmparator, Avrupa Ligi'nin daha adaletli olduğunu da belirtti. İmparator Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde...

İNŞALLAH DAHA ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK
Grupta iki tane hedef vardı. Bir tanesi Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaktı ama maalesef olmadı. Bence adaletli, doğrudur. Bir galibiyetle belki başka türlü olabilirdi. Çünkü Porto’da o galibiyeti alamıyorsak, burada da bu galibiyeti alamıyorsak Avrupa Ligi’ne gideceğiz. Oraya gittiğimiz için mutluyum, kaybettiğimiz için mutsuzum. İki defa geldiler, üç gol attılar. Muslera’nın yere atladığını hatırlamıyorum. Tam da izah edemiyorsunuz. Bu kadar iyi, baskılı oynuyorsunuz. Çok pozisyona giriyorsunuz. Özellikle ilk 15 dakikada 1-0, 2-0’ı beklerken konsantrasyon eksikliğiyle bir gol yiyoruz, geri düşüyoruz. Galatasaray seyircisi bilmelidir ki; bizim istediğimiz Galatasaray, 2-0’dan, 2-1’den, 3-2’den sonraki Galatasaray. Bu gelecek umarım. Bunu yapacağız. Üzüldüğüm nokta şu; bu çocukların emeğine karşılık buradan en kötü ihtimalle 3-3’lük skor. 3-3 olsa zaten 4-3, 5-3 olur. Bundan emin olabilirsiniz ve Porto’ya bunu yapmak kolay değil. Şahsi ve olmaması gereken hataları bu düzeyde affetmiyorlar. Belki Türkiye Ligi’nde bunları affedebiliyorlar ama dediğim gibi bu seviyede çok zor. Buna rağmen oyuncularımın, oyun arzularından, oyun anlayışlarından, çok gol pozisyonu bulmalarından ve şartlar ne olursa olsun galibiyeti istemelerinden çok memnunum. Mağlubiyetten sonra genelde pek memnun olmam ama bugün gördüğüm manzara, özellikle bir ara taraftarla birleşmeleri, oyun akışının da ritminin de ona uygun olması bize güzel ışıklar verdi. Avrupa Ligi’nde olmamız daha adaletli. İnşallah daha çok güzel günlerimiz olacak. Avrupa’yı hepimiz özlemişiz. Zaman zaman bu dalgalanmayı, bu yükselmeyi hepimiz özlemişiz. Porto’yu da tebrik ediyoruz, yollarında başarılar diliyoruz. Jose Mourinho’nun Porto’da misafiriyken Porto’yla tanıştım. Onun büyük başarıları da Porto’yu tanıttı. İnşallah onun gibi ilerler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0