Fatih Terim'den ilk 11 için sürpriz karar

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ilk 11'de değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam, sakatlıktan dönen Younes Belhanda'ya Sivasspor karşısında ilk 11'de görev verecek. İmparator, sağ bekte Mariano-Linnes arasında yaşanan rekabette ise Mariano'yu bir adım önde görüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, takımla çalışmalara beklenenden erken katılan ve Sivas maçında oynamak istediğini belirten Belhanda’yı, ilk 11’e almayı düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli hoca, bu akşamki idmanda Faslı yıldız hakkındaki son kararını verecek.

Son karar yine Mariano
Sağ bekte Linnes ile Mariano arasında yaşanan forma savaşında, Brezilyalı futbolcunun yine 1 adım önde olduğu öğrenildi. Terim’in taktik provada Mariano’yu kullandığı, Linnes’i ise yedek takımda denediği öğrenildi. Sivas maçında Mariano’nun önünde ise büyük ihtimalle Feghouli görev yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0