Basına karşı sessizlik!

Federasyon ve taraflı kurullarınca teknik direktörümüz Fatih Terim'e kesilen saçmalık ötesindeki cezalara tepki gösteren Galatasaray kulübü üstüste 3. lig maçında da maç öncesi ve sonrası basın mensuplarından gelen talepleri geri çevirdi. Teknik heyet yada oyuncu grubundan kimsenin açıklama yapmadığı Galatasaray'da bu süre zarfında sadece başkan yardımcısı ve kulüp sözcüsü sıfatıyla Abdürrahim Albayrak basın mensuplarına açıklama yaptı. 

BASIN TOPLANTISINA KATILMADI
Çaykur Rizespor ile sahasında 2-2 berabere kalan Galatasaray’da maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına bu hafta da herhangi bir isim katılmadı. Fatih Terim’in cezalı olması nedeniyle maç sonrasında basın toplantılarına katılması beklenen Levent Şahin ya da Ümit Davala, üst üste 3 maçtır toplantılarda yer almadı. Teknik direktör Fatih Terim yönetmelikler gereği Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Porto karşılaşması öncesinde basın toplantısı yapacak. Deneyimli teknik adamın bu basın toplantısında basın mensuplarından herhangi bir soru almayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

40BİN TL DAHA CEZA GELECEK
Konyaspor maçında teknik ekipten herhangi bir ismin toplantıya katılmaması sonrasında Galatasaray Kulübü 20 bin TL ceza alırken, Beşiktaş karşılaşması sonrasında da herhangi bir ismin toplantıya katılmaması sonucunda ‘Talimatlara aykırı hareket’ nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.  Levent Şahin, hafta içindeki kupa maçının basın toplantısına ise katıldı. Galatasaray'a 40 bin TL ceza gelmesi gündemde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0