İngilizlere göre Welbeck'in yeni rotası Galatasaray!

Sezon başında Bafetimbi Gomis ile yollarını ayıran ve istediği forvet transferini gerçekleştiremediği için ligin ilk yarısını Eren Derdiyok'a mahkum şekilde geçiren Galatasaray'ın gündeminde Danny Welbeck yer alıyor. Arsenal'in sözleşme yenilemeyi düşünmediği ve takımdan ayrılmasını beklediği İngiliz oyuncu için Sarı-Kırmızılı yöneticiler ilk teması gerçekleştirdi. 

Devre arasında kadrosuna en az 2 forvet transferi gerçekleştirmek isteyen ancak UEFA ile yaptığı FFP anlaşması nedeniyle mali açıdan eli - kolu bağlı durumda bulunan Galatasaray'da maliyeti düşük, forvet oyuncusu arayışları son sürat devam ediyor. İngiliz basınında çıkan iddilara göre, Arsenal'in kadroda düşünmediği ve sezon sonunda sözleşmesini yenilemeyeceği Danny Welbeck, sarı-kırımzılı teknik heyetin listesindeki ilk aday olarak yer alıyor. Bu sezon 14 resmi maçta forma şansı bulan ve sadece 1 kez ilk 11'de sahne alan Welbeck, son olarak Lizbon maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalmıştı. 

Teknik direktör Unai Emery'nin kadroda düşünmediği ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Welbeck için devre arasında kiralama formülünü masaya koyan Galatasaray yönetimi, sezon sonunda da bedelsiz olarak oyuncuyu renklerine katmak için girişimde bulunuyor. İngiltere'de yayın yapan Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Kuzey Londra ekibinden ayrılmak için gün sayan Welbeck için en iddialı takım Galatasaray olarak belirtildi. Arsenal'de sakatlığı sebebiyle istediği süreleri bulamayan 28 yaşındaki oyuncunun adı yaz döneminde de Galatasaray ile anılmış, ancak transfer gerçekleşememişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0