Felipe Melo transferinde flaş gelişme!

Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Felipe Melo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Palmeiras forması giyen Brezilyalı oyuncu için Galatasaray'ın 2 hafta önce Palmeiras ile temasa geçtiği ve Melo'nun durumunu sorduğu iddia edildi.

Galatasaray taraftarının hala unutamadığı Felipe Melo için Brezilya'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Son dönemde Galatasaray ile adı yeniden anılmaya başlanan ve Fatih Terim'in de ''İsimlerini duyunca bile yüzümüzde tebessüm oluşuyor.'' diyerek transferine yeşil ışık yaktığı Breziyalı oyuncu için, Galatasaray'ın temasa geçtiği iddia edildi. FOX Sports Brezilya, Melo'nun menajeri Eduardo Cornacini ile bir röportaj gerçekleştirerek oyuncunun Galatasaray'a dönme ihtimalini sordu.  Melo'nun menajeri Galatasaray'ın da Brezilyalı yıldıza olan ilgisini doğrularken, ''Yaklaşık iki hafta önce Palmeiras yöneticileriyle bir temasta bulunmuşlar ve Melo'nun durumunu sormuşlar." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0