Forvet listesi belli oldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna en az bir forvet katmanın hesaplarını yapan Galatasaray'da, transfer listesindeki forvetler belli oldu. Galatasaray'ın forvete Damiao, Soriano, Luiz Adriano ve Muriel’den en az birini transfer etmek istiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray kaliteli bir golcü almakta kararlı... Sarı-Kırmızılılar, Damiao, Soriano, Luiz Adriano ve Muriel'den birini kadrosuna katmak için mesai harcıyor. Yönetimin öncelikli hedefi Leandro Damiao. Cimbom, International ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Damio'yu bonservis ödemeden almak istiyor.

SORIANO DA BOŞA ÇIKIYOR
İkinci seçenek ise Jonathan Soriano. 33 yaşındaki golcü Çin ekibi Sinobo Guoan'da forma giyiyor. Ocak ayında onun da bonservisi cebinde. Aslan onu da bonservisiyle transfer etmek için mesai harcıyor.

ADRIANO VE MURIEL KİRALIK
Galatasaray, Spartak Moskova'nın golcüsü Luiz Adriano'yu ise kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İtalyan medyasına göre Galatasaray, Sevilla'nın Kolombiyalı forveti Luis Muriel'i kiralık olarak transfer edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0