Galatasaray'da 3,1 milyon Euro'luk doping

Galatasaray yönetimi, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı öncesinde takıma moral vermek ve konsantre olmalarını sağlamak adına kritik bir ödeme yaptı. Mustafa Cengiz yönetimi, futbol takımının Aralık ayı maaşlarını ödedi ve alacakları sıfırladı. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Lider Başakşehir ile kritik 90 dakikaya çıkacak olan Galatasaray'da futbolcular, teknik heyet ve kulüp profesyonellerinin Aralık ayı maaşları hesaplarına yatırıldı. 

Hem ligde kötü gidişe son vermek, hem de alınacak galibiyetle Başakşehir ile puan farkını 5'e indirmeyi hedefleyen Galatasaray'da, sarı kırmızılı yönetim Florya'nın sadece bu 90 dakikaya konsantre olması adına para dopingi yaptı.

Porto karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyete karşın sarı kırmızılı takımın ortaya koyduğu futbol hem Terim hem de yönetimden tam not alırken, bu oyun ile ortamın Başakşehir deplasmanında sürmesi adına teknik heyet yoğun mesai harcarken yönetimde önemli bir hamle yaptı. 

Galatasaray'da, öncelikle futbolcuların alacakları ödendi. Sarı kırmızılı oyuncuların tamamına 3.1 milyon Euro'luk ödeme yapıldı. 2019 öncesinde Galatasaray'da, sarı kırmızılı futbolcuların da bu ödeme ile alacakları sıfırlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0