Sultanlar Ligi | Üst üste dördüncü galibiyet!

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 9. haftasında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ın konuğu oldu. Takımımız, Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Mücadelenin ilk setine karşılıklı sayılarla başlandı. İlk set büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kıran kırana geçen seti ev sahibi ekip 35-33 önde tamamladı ve mücadelede 1-0 öne geçti. İkinci sete iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Oyunun kontrolünü ve skor üstünlüğünü ele alan Cimbom, ikinci seti 20-25 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi. Maçın üçüncü setine ev sahibi ekip iyi başladı ve seti 25-22 üstün tamamladı ve maçta 2-1 öne geçti. Dördüncü sete iyi başlayan Galatasaray, baştan sona üstün götürdüğü seti 18-25 kazandı ve maçta durum 2-2 oldu. Maçın kazananın belli olacağı tie-break setine iyi başlayan Cimbom, seti 7-15 kazandı ve karşılaşmadan 2-3 galip ayrılmayı başardı. Galatasaray bu sonuçla ligde üst üste dördüncü galibiyetini alırken, toplamda ise beşinci galibiyetini aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0