Mariano için ilk teklif yapıldı!

Galatasaray'da Mariano hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Flamengo ve Fluminense'nin talip olduğu Brezilyalı oyuncu için ilk teklif Flamengo'dan geldi. Kırmızı siyahlı ekip, Mariano için Galatasaray'a 2.5 milyon Euro teklif etti. Brezilyalı oyuncuyla ilgili son kararı Fatih Terim verecek.

Futbol Arena'nın haberine göre; Brezilyalı sağ beki Mariano konusunda sıcak gelişmeler yaşayan Galatasaray, Flamengo ve Fluminense'nin kıskacı altında kaldı. Ocak ayı öncesi sarı kırmızılı kulübe resmi teklif ulaştı. 

Brezilya'nın Flamengo ve Fluminense kulüpleri Galatasaraylı oyuncuya talip oldu. Sarı kırmızılıların geçen yıl Sevilla'dan kadrosuna kattığı Mariano'yu, iki Brezilya ekibi isterken Flamengo Kulübü, Galatasaray'a resmi teklif yaptı.

Flamengo, Galatasaray'a 2.5 milyon euroluk teklif etti. Sarı kırmızılı kulüpte kararı Teknik Direktör Fatih Terim verecek. Mariano'nun da bu teklife 'hayır' demediği ve sarı kırmızılı kulübün kabul etmesi halinde olumlu yanıt vereceği belirtildi.

Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızılı formayla 17 maça çıktı ve 2 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0