Galatasaray'da devre arasına özel program

Galatasaray'da sezon içinde yaşanan sakatlıklar ve takımın Şampiyonlar Ligi'nde en az koşan takım olması teknik direktör Fatih Terim'in devre arası kamp dönemi için yeni bir plan hazırlamasına neden oldu. Tecrübeli çalıştırıcı devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirerek takımın bambaşka bir havaya bürünmesini istiyor.

Galatasaray'ın bu sezon yaşadığı adale sakatlıkları ve takımın Şampiyonlar Ligi'nde en az koşan takım durumunda olması teknik ekibe Ocak ayındaki kamp dönemi için özel bir program hazırlattı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, devre arasındaki kamp döneminde takıma iyi bir kondisyon yüklenmesini ve takımın ligin ikinci yarısında bambaşka bir havaya bürünmesini istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı ve ekibi bir yandan transfer çalışmalarıyla ilgilenirken bir yandan da devre arasında yapılacak çalışmalarla ilgili yoğun bir hazırlık içerisinde. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0