Galatasaray'da yoğun fikstür devam ediyor!

Cezalı ve sakat oyuncuların bir hayli fazla olduğu Galatasaray, rahat nefes alamıyor. Eksik oyunculardan dolayı yarıştığı 3 kulvarda dar bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Cimbom'u ilk yarının sonunda da yoğun bir fikstür bekliyor. 

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile derbide karşılaşan Galatasaray, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankara'da Keçiörengücü'ne konuk oldu. Ligin 15. haftasında Rizespor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, bu mücadelenin ardından ise Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile çok kritik bir maça çıkacak. Sakatlıkların can sıktığı ve dar bir kadro ile mücadele eden Galatasaray, Porto maçı sonrasında ise ligde Başakşehir deplasmanına çıkacak. Kritik Başakşehir maçı sonrasında Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısını sahasında oynayacağı Sivasspor maçıyla tamamlayacak.  Bu yoğun fikstürde Galatasaray'da tek teselli ise cezalı oyuncuların Başakşehir maçıyla dönecek olması. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0