Galatasaray'da flaş Rodrigues gelişmesi!

Devre arası transfer döneminde yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Galatasaray'da, yapılacak transferler kadar gidecek isimlerde belli olmaya başladı. Sarı kırmızılılarda son dönemde performansı tartışma konusu olan Garry Rodrigues ile yollar ayrılıyor. Cimbom, Rodrigues için Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray yönetimi, Garry Rodrigues için Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad’la anlaşmaya vardı. Bu transfer gelişmesini doğrulayan ise eski bir Galatasaraylı, Nordin Amrabat oldu. Al Ittihad’ın orta saha oyuncusu El Ahmedi, Nordin’in Fas milli takımından arkadaşı. El Ahmedi, Amrabat’a Rodrigues’in bundan böyle takım arkadaşı olacağını söyledi. Galatasaray bu transferden tam 8 milyon Euro kazanacak.

Sarı kırmızılılar, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu, 2016-17 sezonunda Yunanistan’ın Paok takımından 2 milyon Euro bedelle transfer etmişti. Garry Rodrigues'in sözleşmesindeki maddeye göre yapılan satıştan elde edilen gelirin %20'si eski kulübü Paok'a ödenecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0