Serdar Aziz’den menajerine: Kimseyle görüşme!

Sivasspor maçında mide rahatsızlığı nedeniyle kadroda yer almayan ancak maçın ardından eşiyle Maldivler’e giden Serdar Aziz hakkında gündem oldukça hareketli.. Bugün tatilini yarıda bırakarak eşiyle birlikte İstanbul’a dönen ve menajeri Haluk Canatar ile görüşen 28 yaşındaki savunma oyuncusu sürece dair bilgi aldı. Kulüp tarafından kendisine takım bulması istenen Serdar Aziz aksi yönde menajerine bilgi verirken, Fatih Terim ile görüşeceğini belirtti. 


Galatasaray'da yönetimin menajerine "Kulüp bulun" dediği Serdar Aziz'den flaş bir karar geldi. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı konuşulan Serdar Aziz, Fatih Terim ile görüşme kararı aldı.  Serdar Aziz, Galatasaray'dan gönderilecek olmasıyla ilgili karar için ilk kez konuştu ve "Farkında olmadan böyle bir karar aldıracak kadar büyük bir hata yaptıysam, Fatih Hoca'dan özür dilemek benim gücüme gitmez." dedi. Ayrıca Serdar Aziz, "Fatih Hoca ile bir araya gelmeden menajerimle hiçbir kulüple görüşmemesini istedim." diye konuştu.

28 yaşındaki defans oyuncusunun bu kararına Fatih Terim'in nasıl cevap vereceği henüz bilinmiyor. Hafta başında Serdar Aziz'in talebiyle ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0