Galatasaray'da Serdar Aziz gerçeği!

Galatasaray'da Serdar Aziz konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün yaptığı açıklamada Fatih Terim'den özür dileyebileceğini belirten Serdar, Fatih Terim ile yapacağı görüşmeden sonuç alınmazsa bonservisini talep edecek. Serdar’ın menajeri yönetime “Biz, geçmişten kalan 1 milyon 600 bin Euro’luk alacağımızdan vazgeçeceğiz, siz de buna karşılık bonservisi verirseniz, sözleşmeyi feshederiz” diyecek.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, “Artık takımımda görmek istemiyorum” dediği Serdar Aziz, ayrılık için geri sayıma başladı. Maldivler’deki tatilini bitirip İstanbul’a dönen milli futbolcu, menajeri Haluk Canatar ile toplantı yapıp, bundan sonraki yol haritasını belirledi. Menajer Canatar, önümüzdeki günlerde Galatasaray yöneticileriyle görüşerek, şu teklifi iletecek:

“Bugüne kadar Galatasaray formasını gururla giyen Serdar, geçmişten kalan 1 milyon 600 bin Euro’luk alacağından vazgeçecek. Ancak bunun karşılığında sizden bonservisi istiyoruz. Alacaklarımıza karşılık bonservisi verin sözleşmeyi feshedelim. Cevabınızı en kısa sürede vermenizi istiyoruz çünkü tüm kulüpler haftaya devre arası kampına başlayacak. Kararınızı hemen verirseniz, Serdar’ın kulüp bulması için sağlıklı bir ortam oluşur.”

4,6 MİLYON EURO TASARRUF İMKANI
2020 Mayıs ayına kadar sözleşmesi olan Serdar Aziz’in bu talebi kabul edilirse, Galatasaray yaklaşık 4.6 milyon Euro tasarruf etmiş olacak. Geçmişten 1.6 milyon Euro alacağı bulunan tecrübeli futbolcuya, bu sezonun ikinci yarısı ve gelecek sezon için toplam 3 milyon Euro daha ödenmesi gerekiyor. 2016 Haziran’ında Bursaspor’dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Serdar Aziz, sarı kırmızılı formayla oynadığı 51 maçta 6 gol attı, 2 asist yaptı. Teknik direktör Fatih Terim, 28 yaşındaki defans oyuncusunu, “Galatasaray için gerekli fedakarlığı göstermiyor”gerekçesiyle gözden çıkarıp, satılmasını istemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0