Galatasaray'dan Garry Rodrigues açıklaması!

Galatasaray yönetimi, Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın talip olduğu iddia edilen Garry Rodrigues ile ilgili konuştu. Sarı kırmızılı yöneticiler, oyuncuya teklif gelmediğini belirtirken, teklif gelmesi durumunda da son kararı verecek ismin Fatih Terim olduğunu belirtti. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Alman medyasından Kicker, Bundesliga ekibi Stuttgart'ın Ocak ayında Rodrigues için Galatasaray'ın kapısını çalacağını iddia etmişti. Ancak sarı kırmızılı yöneticiler bu iddia ile alakalı "Garry Rodrgiues için şu ana kadar Stuttgart ya da başka bir kulüpten gelen bir teklif olmadı. Böyle bir teklif gelirse de Rodrigues ve her oyuncumuz için kararı Teknik Direktörümüz Fatih Terim verir. Ancak şu anda böyle bir girişim olmadı" ifadesi kullandılar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0