Linnes'in sözleşmesi uzatılacak!

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Martin Linnes konusunda karar verildi. Sarı kırmızılı yönetim, performansıyla beğeni toplayan Norveçli oyuncunun sözleşmesini uzatacak. Linnes'in menajerini İstanbul'a çağıran Galatasaray, 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da ortaya koyduğu futbol ve profesyonelliği ile başta Fatih Terim olmak üzere herkesin takdirini kazanan Martin Linnes'in sözleşmesi adına sıcak saatler yaşanmaya başladı.

Linnes'in kontratını 3 yıllığına uzatmak isteyen Galatasaray'ın bu talebi üzerine oyuncunun menajeri Jim Solbakken İstanbul'a geldi. Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak adına prensipte anlaşan Linnes'in menajeri Solbakken son detayları konuşup sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldiği ve yönetimle masaya oturarak resmi olarak da protokolün yapılacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların Linnes ile yıllık 1 milyon 350 bin eurodan 3 senelik kontrat imzalaması bekleniyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0