Mariano için Flamengo'nun ilgisi var!

UEFA ile yapılan protokol sonrasında transfer döneminde zarar etmemesi gereken ve Porto maçı sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in dile getirdiği gibi oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirmesi beklenen Galatasaray'da yıldız oyuncu Mariano'ya ülkesinden talip var! 

Geçtiğimiz sezon 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Sevilla'dan transfer edilen ve yıllık 2.3 milyon Euro garanti ücret alan 32 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Mariano, zaman içerisinde gösterdiği performans doğrultusunda formasını Martin Linnes'e kaptırmış ve sakatlık dönüşünde formayı geri alması bir hayli zor olmuştu. Porto karşılaşması sonrasında "değişecek çok şey var" diyerek açık bir şekilde 2 transfer dönemini gösteren Fatih Terim'in bu açıklamasının ardından Brezilya'dan flaş bir transfer haberi geldi.. Brezilya'da yayın yapan Globo Esporte gazetesinde yer alan habere göre; Flamengo'da başkanlık koltuğuna oturacak olan Rodolfo Landim ve ekibinin listesindeki ilk isimlerden birisi Mariano!   

Brezilyalı gazeteci Gustavo Zupak imzalı habere göre; 2020 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan tecrübeli savunma oyuncusunun durumunu ve Galatasaray tarafından talep edilebilecek olan bonservis bedelini menajerler aracılığıyla sorduran Flamengo yetkilileri, bu transferi gerçekleştirmek için limitlerini zorlayacak. Mariano'nun menajeriyle Flamengolu yetkililerin ilk görüşmeyi gerçekleştirdiğine dair detayların yer aldığı haberde, Galatasaray'ın tecrübeli oyuncu için ciddi bir bonservis bedeli talep edebileceği ve bu transferin pek kolay olmayacağı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0