KBSL | Sarayın Sultanları kazanmaya devam ediyor!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi dokuzuncu haftasında İstanbul Üniversitesi'ni konuk etti. Oynadığı son 8 maçı kazanan Sarayın Sultanları, galibiyet serisini sürdürdü ve İstanbul Üniversitesi'ni 74-59'luk skorla mağlup etti ve üst üste 9. galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben, Moriah Jefferson, İrem Naz Topuz, Victoria Macaulay, İnci Güçlü ilk beşiyle başladı. Maça iyi başlayan konuk ekip İstanbul Üniversitesi oldu. İlk çeyreğin sonunda toparlanan Galatasaray, 9-0'lık seri yakaladı ve ilk çeyreği 16-13 önde kapattı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden Sarayın Sultanları, farkı iyice açtı ve soyunma odasına 40-26 önde girdi. Oyunun kontrolünü ve skor üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de elinde tutan Galatasaray, çeyreği 55-42 önde bitirdi. Son çeyrekte de rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Sarayın Sultanları, sahadan 74-59 galip ayrıldı ve üst üste 9. galibiyetini aldı. 

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0