Martin Linnes: Galatasaray gerçekten çok büyük..

Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte performansını ciddi anlamda yukarıya çeken ve devre arasında sözleşmesinin uzatılması beklenen Norveçli savunma oyuncumuz Martin Linnes evinin kapılarını ülke basınına açtı. Eşi ve kızıyla birlikte Norveç basınına özel bir röportaj veren Linnes, hem geçen sezonki şampiyonluğu hem de İstanbul'daki gelecek planlarını dile getirdi. Linnes'in açıklamaları şu şekilde..

Geçen sezonki şampiyonlukla ilgili konuşan Linnes, ''Geçen sezonun sonuna doğru takıma önemli bir yardımım olduğunu düşünüyorum. Kazandığımız şampiyonluk bugüne kadar yaşadığım en güzel deneyimdi'' dedi. Linnes'in eşi Elisabeth de bu şampiyonlukla ilgili ''Hiç bu kadar gurur duyduğum bir an yaşamamıştım'' dedi.

Yeni sözleşme konusunun da sorulması üzerine Linnes, ''Norveç'teki insanlar, benim ne kadar büyük bir takımda oynadığımın farkında olmalı. Galatasaray gerçekten çok büyük bir kulüp. Başka bir yere gitmektense burada kalmayı tercih ederim. Öyle de olacak gibi görünüyor.' ifadelerini kullandı.

15 Temmuz 2016'da yaşanan olayların hatırlatılması üzerine Martin Linnes, ''Açıkçası o dönem, başka bir ülkeye gitme konusunda biraz düşündük.'' derken, eşi Elisabeth Haugen ''Artık her şey değişti. İstanbul'da da Norveç'teki kadar iyi bir şekilde yaşayabiliyorsunuz. İstanbul'da çok güzel anılarımız var. '' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0