Güntekin Onay: Porto'dan iyi değiller..

Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray, dün gerçekleştirilen kura çekiminde son 32 turunda Portekiz ekibi Benfica ile eşleşti. Gerçekleşen kura çekimi sonrasında yayıncı kuruluş beIN Sports'un yorumcusu Güntekin Onay kurayı değerlendirirken, Galatasaray'ın şansının oldukça yüksek olduğunu belirtti. 

PORTO'DAN İYİ DEĞİLLER
Galatasaray'ın kurasından memnunum. Bu kadro ile Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon 0 puan çekti. Bu sezon da sadece AEK'yı yendi. Kendi liglerinde de 4. sıradalar. Benfica çok büyük bir kulüp. Gelenekleri olan bir takım. Avrupa'da 10 kez final oynamış bir ekip. Müthiş bir stadı var. Onları kenara bırakıyorum. Son 2 senedeki kadrosu aynı.. Yetenekleri oyuncuları tabii ki var ancak Benfica, Galatasaray'ın grupta oynadığı Porto'dan daha iyi bir takım değil. Tam kadro bir Galatasaray, forvet transferi yapacak bir Galatasaray, Benfica turunu geçer. Ancak Portekiz'deki maçlar her zaman zordur.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0