Mariano'nun yerine Kenny Lala..

Sezon başında UEFA ile yaptığı FFP anlaşması kapsamında transferlerde oldukça titiz davranmak zorunda olan Galatasaray'da devre arası kadroda operasyon gerçekleştirilecek. Gelen her teklifi değerlendirmeyi düşünen Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen 32 yaşındaki Mariano'nun alternatifi de şimdiden hazır: Strasbourg forması giyen 27 yaşındaki Kenny Lala! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; devre arası 2 forvet oyuncusu ve 1 stoper takviyesi planlayan Galatasaray'ı sağ bek transferinde de hareketli günler bekliyor. Flamengo'nun yeni teknik direktörü Abel Braga, daha önceden Fluminense'de birlikte çalıştığı 32 yaşındaki Mariano'nun transferinde ısrarcı.. Galatasaray teknik heyetinin onayı doğrultusunda yönetim ise, gelecek teklife göre oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. 

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında istenilen performansa ulaşmakta zorluk çeken ve zaman zaman formasını Martin Linnes'e kaptıran Mariano'nun ayrılması durumunda alternatif listesinde ilk sırada 27 yaşındaki Kenny Lala çekiyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde oynadığı maçlarda 3 gol - 4 asist yapan Fransız savunmacı uzun süredir gözlemcilerin takibindeyken, teknik heyet maç kasetlerini ve raporları detaylıca inceliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun uygun şartlar altında devre arasında transfer edilmesi mümkün görünürken, teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karar doğrultusunda yönetimin harekete geçmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0