Belhanda'ya para cezası!

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Faslı yıldız Younes Belhanda'ya teknik heyetin raporu ve onayı doğrultusunda yönetim flaş bir para cezası uyguladı. Süper Lig'de ligin 4.haftasında Trabzonspor deplasmanında kırmızı kart gören oyuncuya 200bin Euro para cezası uygulanmış ancak yürürlüğe konulmamıştı. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte bu ceza yürürlüğe girdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı kalan Younes Belhanda için Galatasaray yönetimi teknik heyetin onayı doğrultusunda ilginç bir cezayı işleme aldı.. Fenerbahçe karşılaşmasında Roberto Soldado ile boğaz boğaza gelen ve maç sonu çıkan kavganın fitilini ateşleyen Belhanda'ya faturayı kesti. Çıkan kavga sonrasında Garry Rodrigues, Ryan Donk, Badou Ndiaye gibi önemli oyuncularının yanı sıra teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Hasan Şaş'tan da uzun süre mahrum kalan Galatasaray, sakatlıklarla birlikte kadroda derinlik problemi yaşamıştı.

Süper Lig'in dördüncü haftasında Trabzon deplasmanında Yusuf Yazıcı'nın bileğine kasten basan ve kırmızı kartla oyun dışı kalan Belhanda için maç sonunda teknik direktör Fatih Terim "bir anlatsın bakalım.." yorumunu yapmış ve oyuncuya ağır cezalar verileceğini dile getirmişti. Belhanda'ya gördüğü kırmızı kart ve yaptığı hareket sonrasında 200bin Euro para cezası kesen yönetim, bu cezayı bir süre işleme koymadı ancak Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylarda yer alması nedeniyle cezai yürürlüğe koydu.

3 GOL 3 KIRMIZI
1.5 sezonu doldurduğu Galatasaray kariyerinde toplam 3 gole imza atan Belhanda, bu periyotta 3 kırmızı kart gördü. Disiplin sorunu olan yıldız oyuncu sakatlığı nedeniyle bir aydır sahalardan uzak kaldı. Belhanda'nın yokluğunda 10 numaraya çekilen Feghouli ise gösterdiği performansla son dönemde Galatasaray'ın en iyisi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0