ÖZEL HABER | Younes Belhanda kulübede!

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında 16 Kasım'da oynanılan Fas - Kamerun maçına ilk 11'de başlayan ve maçın 45.dakikasında sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemeyen Younes Belhanda'dan müjdeli haber geldi. Sakatlığı sonrasında yapılan ilk kontrollerde ilk yarıyı kapattığı açıklanan Belhanda. bir süredir takımdan ayrı olarak saha çalışmalarını sürdürüyordu.

Son haftalarda ligde alınan sonuçlar teknik heyetin canını sıkarken, takımın yıldız oyuncusu Younes Belhanda'dan gelen haber yüzleri güldürdü. Geçtiğimiz hafta sona eren tedavisinin ardından bir süredir takımdan ayrı olarak sahada özel çalışmalarını sürdüren ve güçlendirme antrenmanları yapan yıldız oyuncunun kendisini iyi hissettiği öğrenildi. Belhanda'nın kendisine verilen program dahilinde hafta içerisinde ekstra çalışmalarına devam etmesi ve Cumartesi günü son bir kez daha kontrol geçmesi bekleniyor. Yener İnce başkanlığındaki sağlık heyetinin olumlu rapor vermesi halinde Younes Belhanda'nın ligin ilk yarısında son maçımız olan Pazar günkü Sivasspor karşılaşmasında maç kadrosunda olması bekleniyor.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0