ÖZEL | Ömer Cansever: Çok önemli bir galibiyet..

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda ezeli rakibi Fenerbahçe Beko’yu evinde ağırlayan Galatasaray erkek basketbol takımı sahadan 10 sayılık farklı galibiyetle ayrılırken, karşılaşma sonrasında basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Ömer Cansever sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Ezeli rakibimizi yendiğimiz için çok mutluyum. Kendi içimizdeki muhalefeti yanılttığımız için ayrıca mutluyum. İnşallah bu takım çok daha iyi olacak. Gelecek seneler için takviyeler yaparak daha da iyi işler başaracağız. Fenerbahçe gibi büyük bütçeli bir rakip karşısında bu ezici galibiyet, şampiyonluk kadar mutluluk verici.. Çok düşük bütçeli, genç bir takımız. Fenerbahçe’ye oranla bütçeleri karşılaştırdığınızda 1e 20 gibi bir fark var. Maçın başından sonuna kadar önde götürdük, ezici bir şekilde üstün oynadık ve maç bizim hakkımızdı. Önemli bir galibiyet aldık. Sanırım bunu kimse inkar edemez. Umarım gelecek dönemde ve gelecek sene daha da iyi seviyelere çıkacağız. Ertuğrul Erdoğan ve ekibini, oyuncularımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Basketboldaki davranışımız çok farklı.. Ali Koç ile maçtan önce el sıkıştık, başarılar diledik. Kadın basketbol maçında onlar da bizi iyi şekilde ağırlamıştı, buna karşılık verdik. Futbolda da yaptıklarına cevap vermiştik. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu düşünerek, bazı şeyleri geride bıraktık. Galatasaray’da bazı şeyler değişti.


Eurocup’tan elenme sebebimiz, maçlar sırasında takım olarak daha birbirimize alışmamıştık. Yavaş yavaş kendimizi buluyoruz. Kadro olarak daha iyi seviyelere geleceğiz, kadromuzu geliştirmeye ve üzerine koymaya çalışacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0