ÖZEL | Ömer Yalçınkaya: Tadından yenmez..

Sinan Erdem Spor Salonu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe Beko karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 84-74’lük skorla galip ayrılan Galatasaray’da şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya sitemize açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray - Fenerbahçe maçları her zaman sonuca açık bir maçtır. Her ne kadar bütçe olarak aramızda çok ciddi farklar olsa da, sahaya çıktığınızda 5e 5 kadroyla oynuyorsunuz. Seyircimizin büyük desteğiyle üzerimizdeki stresi büyük bir avantaja çevirdik. Tadından yenmez denilen bir galibiyet aldık. Gerçekçi olmak lazım.. Fenerbahçe basketbolda çok ciddi yatırımlar yapan, Avrupa’da önemli işler yapan, kadrolar kuran önemli bir rakibimiz. Onlara saygı duyuyoruz. Naçizane, 2 sene evvel Eurocup şampiyonluğu yaşayarak Avrupa’dan kupa getirebilmenin önünü açmıştık. Sonrasında ayakta kalmaya çalışıyoruz, gelecek için yeniden yapılanıyoruz.

Gerçekçi olmak lazım.. Kurduğumuz bu takımın ne kadar genç ve tecrübesiz olduğumuzu biliyoruz. Sahada büyük bir enerji sarfeden bir takımız. Mücadele ettiğimiz zaman neler yapabildiğimizi bugün gördük. Eurocup’ta eğer başarılı olmak istiyorsanız, bu hedeflere uygun takımlar kurmanız gerekiyor. Sezon başında kurduğumuz kadroyla elbette Top16 etabına kalmak isterdik ama Eurocup serüveninde 2 tane maçı uzatmada kaybettik, bir maçımızı da 1 sayıyla kaybettik. Bunları kazanabilseydik gruptan çıkabilirdik. Ligde bitirebileceğimiz en iyi noktada sezonu tamamlamak istiyoruz. 


Açıkcası takımlarımızdan memnunuz.. Bütçe olarak her ne kadar uygun durumda olsak da, erkek ve kadın basketbol takımına şuanda herhangi bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Avrupa’da sezon ortasında alacağınız oyuncudan ne kadar verim alabileceğiniz tartışmalı.. Sakatlık olmamasını ümit ediyoruz. Takımlarımızı bu aşamada yeniden boz-yap şeklinde değiştirmek istemiyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0