ÖZEL | Tai Webster: Herkese ne seviyede oynayabileceğimizi gösterdik

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı derbi mücadelesinde Fenerbahçe Beko'yu 84-74 mağlup ederken galibiyette 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile önemli pay sahiplerinden biri olan Tai Webster maç sonunda editörlerimize özel açıklamalarda bulundu. Webster'ın açıklamaları şu şekilde..

Bizim için çok büyük bir galibiyet oldu. Fenerbahçe şu an için Avrupa'daki en sert, en zorlu takımlardan bir tanesi. Harika oynuyorlar. Sonunda ne seviyede oynayabileceğimizi göstermek için çok iyi bir gösterge oldu bu maç. Artık bizim için hedef ligdeki her maçı kazanmak. Bugün de herkesi yenebileceğimizi bir kez daha gösterdik.

Buradaki taraftarlar harika. Çok büyük bir kalabalık. Hayatımda daha önce bu kadar gürültülü ve tutkulu bir topluluk görmemiştim. Şimdi galibiyetin güzel tadını da aldılar. Daha fazlası olacaktır diye düşüüyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0