ÖZEL | Can Korkmaz: Taraftarımızla birlikte kim olursa olsun..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 12.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe Beko karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray erkek basketbol takımı üstüste 5.galibiyetini elde etti. Karşılaşma sonrasında Can Korkmaz zorlu derbiyi ve muhteşem atmosferi sitemize verdiği özel röportajda değerlendirdi. 

Fenerbahçe Beko takımı hem Euroleague'de hem de ligde belli bir galibiyet serisini elde etmişti ancak bizler de son zamanlarda iyi basketbol oynayarak galibiyet serisi elde etmiştik. Bugün özellikle taraftarımızın salonu normalden daha fazla dolduracağını düşünüyorduk, bizim için çok önemli bir mücadeleyi onların desteğiyle birlikte kazanabileceğimize inanıyorduk. Taraftarımız sayesinde bu güzel galibiyeti aldık, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Karşımızdaki takım Euroleague'de son dört senede final-four yapmış; normal sezonun birincisi bir takım.. Ancak salon dolu olduğunda, taraftarımız yanımızda olduğunda neler yapabileceğimizi gösterdik. Karşımızdaki takım kim olursa olsun, kafa kafaya oynayabileceğimizi gösterdik. Taraftarlarımız bizim için çok büyük, apayrı bir güç ve her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz.

Ligde evimizde oynayacağımız her maçı kazanmak istiyoruz, rakibin kim olduğu çok önemli değil. Taraftarımızın da bizi desteklemesini bekliyoruz. Önümüzde şimdi bir Türk Telekom maçı var, bu ligdeki sıralamamız için oldukça önemli bir maç. Umarım bu galibiyet serisini devam ettirerek devre arasına en iyi şekilde girebiliriz.

Açıkcası takımdaki hava çok iyi ancak bunu özellikle ilk maçlarda sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele etmemize rağmen kolay hatalar yaparak, mağlubiyetler aldık ve bunun sonucunda da Eurocup'tan elendik. Ancak buna iyi bir taraftan bakabiliriz. Tamamen elimizde lig kaldı ve şimdi bir hafta boyunca sadece tek bir maça hazırlanarak, sahada iyi sonuçlar almaya ve elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi iyi bir noktada tamamlamaya çalışacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0