Robben'den transfer açıklaması!

Zaman zaman adı Galatasaray ile anılan Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, geleceğine ilişkin Alman basınına açıklamalarda bulundu. Sezon sonu Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Hollandalı yıldız, iyi bir teklif gelirse futbola devam edebileceğini açıkladı.

Galatasaray ile ismi anılan Hollandalı yıldız Arjen Robben, Kicker dergisine verdiği röportajda, sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılacağını hatırlatarak, “Kararımı verdiğim ve bunu açıkladığım için mutluyum” değerlendirmesinde bulundu. Futbolculuk kariyerine devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını aktaran 34 yaşındaki oyuncu, “Bayern Münih’ten ayrılacağımı herkes biliyor. Yüzde 100 ikna olduğum ve ‘Bu güzel bir şey, bunu yapmak istiyorum’ dediğim bir teklif gelirse oynamaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Arjen Robben, 2009’dan beri Bayern Münih’te forma giyiyor. Robben bu dönemde forma giydiği 198 karşılaşmada, 98 atıp, 62 de asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0