Yevgen Seleznov'dan flaş Galatasaray açıklaması!

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Yevgen Seleznov, Ajansspor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'da forma giymeyi isteyeceğini belirtti. 33 yaşındaki golcü isim kulübü Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştı. 

Sezon başında da adı Galatasaray ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Seleznov, Ocak ayından sarı kırmızılı formayı giyebilir. Kulübü Akhisarspor'da kadro dışı bırakılan Ukranyalı golcü, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada ''Yeni kulübümün neresi olacağını şu an için bilemeyiz. Galatasaray'dan teklif gelirse, ben de tabii ki Galatasaray forması giymeyi isterim'' ifadelerini kullandı. 

33 yaşındaki golcü Yevgen Seleznov, kariyerinde Dnipro, ve Shaktar Donetsk gibi takımların formasını giydi. Türkiye'deki futbol macerasına Karabükspor ile başlayan Ukranyalı golcü, burada attığı 18 gol ile dikkatleri çekmiş, ardından Akhisarspor'un yolunu tutmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0