Ryan Donk'un cezası bitti!

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte geçen sezon adeta küllerinden doğan ve elde edilen şampiyonlukta "X Factor" olmayı başaran Ryan Donk, sezon başında da başarıya endeksli olarak sözleşmesini uzatmış ve takımda kalmıştı. 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu bu sezona da pek fena başlamadı ancak Fenerbahçe derbisi sonrası çıkan kavga sonrasında 6 maç takımdan ayrı kalmıştı. Bu süreçte sadece Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilen Donk'un hasreti sona erdi! 

2 Kasım 2018 tarihinde Ali Sami Yen Arena'da oynanılan derbide karşılaşma sonrasında Fenerbahçeli provakatör oyuncu Jailson'un başlattığı kavgaya katılan ve soyunma odası tünelinde devam eden gerginlikte yer alan Donk'a federasyon 6 maç ceza vermişti. Hafta sonu oynanılan Başakşehir karşılaşmasıyla birlikte cezasını tamamlayan Donk, hafta içi oynanılacak olan Keçiörengücü maçında forma giyebilecek. Bu süreçte her ne kadar Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyse de, tecrübeli oyuncunun maç temposunu kaybetmesini istemeyen teknik heyet 32 yaşındaki oyuncuya şans vermsi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0