İmparator satışa onay verdi!

FFP anlaşması kapsamında sezon başında durgun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray'da ara transfer dönemi oldukça hareketli geçecek.. Porto maçı sonrasında kadrosunda önemli değişikliklere gideceğini belirten teknik direktör Fatih Terim, ilk olarak saha içi düzeni değiştirecek. Ardından da kadroda düşünmediği yada değişmesi gereken isimlerin satışına onay verecek. Ayrılığı an meselesi olan ilk isim 32 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Mariano! 

TAKTİK TAHTASINDA DEĞİŞİKLİK
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni yapılanma planını hazırlarken maç kadrosunda artık tahtaya ilk olarak Sofiane Feghouli'nin ismini yazacak. Yıldız oyuncunun gösterdiği performans sonrasında kadroda yeni bir planlama ve yapılanma yapmaya hazırlanan deneyimli teknik adam Cezayirli yıldızın kalitesinin yanı sıra, saha içindeki liderliğinin de farkında.. Devre arasında başta 2 tane forvet oyuncusu olmak üzere birden fazla transfer isteyen tecrübeli hoca, takımı Feghouli'nin etrafında kuracak. 

MARIANO VEDAYA HAZIRLANIYOR
Transfer işlerinde elini çabuk tutması gereken ve bütçede açık vermemesi gereken Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, tecrübeli savunmacı Mariano'nun satışına da onay verdi. Stoper rotasyonunda Maicon'u çoktan gözden çıkaran ve genç oyuncu Ozan Kabak'ı ilk onbire monte eden Terim, son olarak 32 yaşındaki Mariano için Flamengo'dan gelen teklif karşısında da yönetime "Satılabilir" raporu verdi. İlk temasta 2 milyon Euro öneren ancak red cevabı alan Sambacıların teklifini de 3.5 milyon Euro seviyesine çıkarttığı belirtildi. Galatasaray'dan yıllık 2.3 milyon Euro net ücret alan tecrübeli oyuncunun ayrılığı sonrasında maaş bütçesinde de ciddi bir hareket alanı açılacak.

Brezilyalı gazeteci Fabio Sormani, FOX Sports kanalının canlı yayınında yaptığı açıklamada transferin büyük ölçüde bittiğini ve kısa bir süre içinde resmi açıklamanın geleceğini açıkladı. Sormani, ''Mariano transferi %99.9 bitti. Açıklanması an meselesi. Beklenenden daha kısa sürede açıklanacak. Flamengo'nun bu pozisyona bir transfere ihtiyacı vardı ve Mariano, Flamengo için doğru oyuncu.'' sözlerini kullandı.

Bu sezon Galatasaray'da 17 resmi maçta 2 asisti bulunan Mariano, ülkesinde daha önce Guarani, Cruzeiro, Atletico MG ve Fluminense formaları giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0