Sofiane Feghouli dediğini yaptı!

Sezon başında kendisine gelen teklifleri rededen ve takımda kalmaya karar verdikten sonra da, oynadığı futbolla teknik heyetin gözüne giremeyen Sofiane Feghouli son haftalarda inanılmaz bir form yükselişi gösterdi. Takım içi eksikliklerin ardından şans bulan Feghouli, teknik direktör Fatih Terim'in kendisine verdiği son şansı iyi kullanarak öne çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başından beri eleştiri oklarının hedefi haline gelen ancak son haftalarda gösterdiği performansla alkış almaya başlayan Sofiane Feghouli her geçen gün daha iyiye giderken, söyledikleriyle de haklı çıktı. Bir ay önce France Football'a konuşan Cezayirli futbolcu, "Lig şampiyonluğundan sonra ilk 11'de başlayamamam şaşırtıcı. Birçok insan da şaşırdı. Ben 2 dakikalık ya da 5 dakikalık oyuncu değilim. Geçen sezon şampiyon olan takımın bir parçasıydım" demişti.

Sakatlar ve cezalıların sayısı fazla olunca son dönemde şans bulan Feghouli, Porto maçından sonra Başakşehir karşılaşmasında da yine Galatasaray'ın en iyi ismi olarak dikkat çekti. Takım arkadaşlarını hem saha içinde hem de hücumda adeta bir şef gibi yönlendiren Cezayirli yıldız oyuncu her geçen hafta artan performansıyla da göz doldurdu. Bu durum sezon başında yıldız futbolcunun neden kulübeye mahkum edildiği sorusunu akıllara getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0