Victoria Macaulay: Düşünce yapımızı değiştirdik..

Bugünkü galibiyetin baş mimarı olan Victoria Macaulay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sezon başına göre takım kimyalarının arttığını söyleyen Macaulay, düşünce yapılarını değiştirerek bu yapıya ulaştıklarını belirtti.

DÜŞÜNCE YAPIMIZI DEĞİŞTİRDİK
“Üst üste altıncı maçımızı kazandığımız için çok mutluyum. Kazandığımız momentumu korumamız ve aynı mücadele ile enerjiyi sahaya koymaya devam etmemiz gerekiyor. Bugün oynadığımız oyundan dolayı takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Sezon başına göre takım halinde düşünce yapımızı değiştirdik. Artık maçlara daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşıyoruz. Beraber oynadığımız sürenin artması da bunda etkili oldu. Takım halinde oynuyoruz, saha içerisinde birbirimizle daha çok iletişim kuruyoruz. Takım kimyamız sezon başına göre daha yüksek. Bugün agresif oynayan iyi bir takıma karşı mücadele ettik. Çok iyi savaşarak kazanmasını bildik.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0