Abdürrahim Albayrak: Galatasaray'a yakışan transferi yapacağız!

Uzun süredir beklenen forvet transferi için Pazar akşamı takım menajeri Şükrü Hanedar ile birlikte Dubai'nin yolunu tutan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geri dönerken, havalimanında kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Alan ve Pato ile görüştüklerini belirten Albayrak, ara transfer döneminde mutlaka forvet transferi yapacaklarını dile getirdi.

Dubai'de bir çok futbolcuyla görüştük. Alan ve kulübüyle de çok önceden anlaştık, aramızda herhangi bir pazarlık söz konusu değildi. Alan ve kulübüne teşekkür ederim. İnanılmaz güzel bir şekilde davrandılar. Her şey yolunda gidiyor. Alan gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Birden bire transfer yattı şeklinde haberler çıktı, anlamıyorum. Kulübümüz bir açıklama yaptı, bekleyip göreceğiz. 

Pato'nun kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Havalimanında bizi karşıladılar, otele kadar getirdiler. Kulüp yetkilileriyle ve Pato ile bir saate yakın görüştük. Pato bizim oraya gitmemiz nedeniyle teşekkür etti ancak kulübüyle ilgili sorunları var, onları çözmesi gerektiğini belirtti ve bizden zaman istedi. 

Özel bir sağlık nedeninden dolayı Türkiye'ye dönmem gerekiyordu. Bu yüzden oyuncular olmadan döndüm. Aşağı yukarı 10 tane oyuncuyla görüşüyoruz, temas halindeyiz. Bunların arasından Galatasaray'a yakışan, gerekli transferleri bir kaç gün içerisinde camiamıza kavuşturacağız. Galatasaray için yanlış bir şey yapmıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0