Yuto Nagatomo'nun dönüşü uzadı..

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmesi beklenen ancak uzun süredir forvet transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Galatasaray'a bir kötü haber de Japonya milli takımıyla birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Asya Kupası'nda mücadele eden Yuto Nagatomo'dan geldi. Milli takım kampında olması nedeniyle devre arası kampında takımdan ayrı kalan ve şimdiden 2 maçı kaçıran tecrübeli futbolcunun dönüşü Şubat ayının ilk haftasını bulacak.

Japonya milli takımı forması altında Asya Kupası'nda mücadele eden Yuto Nagatomo gösterdiği performansla öne çıkarken, milli takımıyla da kupada şampiyonluğa yürüyor. Özbekistan, Umman, Türkmenistan ile birlikte F Grubu'nda mücadele eden Japonya grup etabında 3'te 3 yaparak adını ikinci tura yazdırdı. Son 16 turunda Suudi Arabistan ile karşılaşan ve 20.dakikada Tomiyasu'nun golüyle sahadan galip ayrılan Japonya, çeyrek final turunda Vietnam ile karşılaşacak. Yarın (24.01.2019) oynanacak karşılaşmada ağır favori olan Japonya karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde 28/29 Ocak tarihlerinde yarı final karşılaşmasına çıkacak. Turnuvanın favorilerinden birisi olan Japonya'nın finale çıkması halinde Nagatomo'nun dönüşü 6/7 Şubat tarihlerini bulabilir.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0