Dubai'den eli boş dönüyorlar!

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda uzun zamandır gerçekleşmeyen forvet transferi için Pazar günü akşam saatlerinde Dubai'ye hareket eden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar yaptıkları görüşmede büyük bir şok yaşadı. Alan ve Pato transferini bitirmek için hareket eden ikilinin, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a eli boş döneceği iddia edildi.

Hürriyet gazetesi ve Turkcell'in spor servisi BipSpor'da yer alan son dakika haberine göre; Galatasaray'da son dakika şoku yaşanıyor! Taraftarların ve teknik direktör Fatih Terim'in merakla beklediği forvet transferinde şok edici gelişmeler yaşandı. Pazar akşamı Dubai'ye hareket eden Albayrak ve Hanedar burada kamp yapan Pato ve Alan ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Alan'ın gelmeye hazır olduğu ancak transferde rol alan menajerlerin artan talepleri ve oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transfer çıkmaza girdi.

Alan sonrasında Pato'yla da bir görüşme gerçekleştiren Galatasaraylı yöneticiler, bu transferde de Pato'nun yıllık kazancında ısrar etmesi üzerine mesafe kat edemedi. İki oyuncuda da sonuç alamayan Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'ın bu gelişme üzerine sabah saatlerinde Dubai'den ayrılarak İstanbul'a dönmek için havalimanının yolunu tuttular. İkilinin öğle saatlerinde İstanbul'a inmeleri bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0