Alan Carvalho gelişmesi!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna iki forvet katmak için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, transfer gündeminin zirvesinde yer alan Alan'ın durumu netleşti. Sözleşmesi 19 Ocak'ta bitecek olan Brezilyalı golcünün, birkaç gün içerisinde Galatasaray'a imzayı atarak, Antalya kampına katılması bekleniyor.

Çin haber sitesi sina.cn'nin haberine göre; Guangzhou Evergrande, Alan'ın yerini dolduracak forveti buldu ve Alan'ın Galatasaray'a erken katılmasına izin verdi. Sözleşmesi 19 Ocak'ta bitecek olan Brezilyalı forveti Antalya kampına yetiştirmek isteyen Galatasaray, Çin kulübünün Alan yerine forvet bulmasıyla hedefine ulaşacak. Haberde Brezilyalı golcünün birkaç gün içerisinde Türkiye'ye gelerek, Galatasaray ile sözleşme imzalamasının beklendiği de belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0