Nigel Hayes: Galibiyet aldığımız için mutluyum

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın sahasında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u 93-85 mağlup ettiği karşılaşmada attığı 27 sayı ile maçın yıldızı olan Nigel Hayes, karşılşamanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın kapasitesinin altında oynadığını belirten Hayes, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu da belirtti. Nigel Hayes'in açıklamaları şu şekilde...

BU ENERJİYLE OYNAYABİLİRSEK YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Bugün bizim oyunda hem iyi yaptığımız hem de kötü yaptığımız şeyler oldu. Ben yaptığımız hatalar hakkında konuşmak istiyorum. Bugün ilk yarıda savunma enerjimiz çok düşüktü, çok basit hatalar yaptık. Savunmada geriye koşmakta zorlandık, çok basit top kayıpları yaptık ve rakibin çok kolay sayılar bulmasına izin verdik. Türk Telekom maçından sonra da bunu söylemiştim, eğer savunma seviyemizi belirli bir noktaya taşıyabilir ve bu enerjiyle oynayabilirsek yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bugün kapasitemizin çok altında oynadığımızı düşünüyorum ama ne kadar çirkin de olsa galibiyet galibiyettir. Bugün de galibiyet aldığımız için mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0