Alan Carvalho için geri sayım!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Alan Carvalho transferi tam bir yılan hikayesine dönerken, 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız için geri sayıma geçildi. Hafta sonu alınan farklı Ankaragücü galibiyeti sonrasında Galatasaray'da moraller yerine gelirken, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari takım menajeri Şükrü Haneder dün akşam saatlerinde Alan transferini noktalamak üzere Dubai'ye hareket etti.

Çin ekibi GZ Evergrande ile sözleşmesi 19 Ocak'ta biten ancak sezon sonuna kadar opsiyonu kullanılması gündemde olan Brezilyalı oyuncu için Galatasaray yönetimi bir süredir Çin ekibinin yöneticileriyle temas halindeydi. 29 yaşındaki yıldız oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu belirten Galatasaray yönetimi, transferi sonuçlandırmak üzere harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan isimlerden birisi olan Alan, sezon öncesi çalışmaları kapsamında takımıyla birlikte Dubai'deki kampta yer alıyordu. Brezilyalı oyuncu ile her konuda anlaşan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar dün akşam saatlerinde (20:00) İstanbul'dan hareket ederek Dubai'ye gitti.

Çin ekibinin yöneticileriyle son kez görüşecek olan Galatasaraylı idarecilerin, en geç Salı günü sabah saatlerinde Alan Carvalho ile birlikte İstanbul'a dönmeleri bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0