Albayrak'tan Terim'e söz: Hocam merak etme!

Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da gerçekleşmeye forvet transferi camiada gerginlik yaratırken, Göztepe karşılaşması sonrasında teknik direktör Fatih Terim yaptığı basın toplantısında gündeme damga vuracak açıklamalarda bulunmuştu. Basın toplantısının ardından ikinci başkan Abdurrahim Albayrak dönüş yolculuğunda teknik direktör Fatih Terim ile forvet transferi hakkında görüştü.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Abdurrahim Albayrak’ın önceki gece teknik direktör Fatih Terim ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Göztepe deplasmanı için gittiği İzmir’de taraftarların “Forvet nerede?” tepkisiyle karşılaşan Albayrak’ın, karşılaşma sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in basın toplantısındaki açıklamalarının ardından yaptığı görüşmede, “Hocam haklısın. Golcü transferi gecikti. Senin de kadro kurarken çektiğin sıkıntıyı çok iyi anlıyorum. Taraftarların da beklentisi büyük. Bir golcüyü en kısa sürede kadromuza katacağız. Bu konuda sana garanti veriyorum. İkinci bir golcü için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah iki golcü alarak, hem senin, hem de taraftarın da yüzünü güldürürüz.” dediği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0