Atalay ve Celil'e daha fazla süre..

Sezonun ilk yarısında Ozan Kabak'ı takıma monte eden teknik direktör Fatih Terim, ikinci yarıda da genç isimlere yenilerini ekleyecek. İkinci yarının hazırlıklarına Florya'da başlayan Galatasaray'da uzun süreli izinli oyuncuların yanı sıra, genç oyuncuların ağırlığı dikkat çekmişti. Deneyimli teknik adamın sezonun ikinci yarısında yoğun maç programında Atalay ve Celil'e daha fazla forma şansı vermesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın genç yetenekleri Atalay Babacan ve Celil Yüksel’in sezonun ikinci yarısında takımda daha fazla süre alacakları öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in, ikinci yarı hazırlıkları öncesinde genç öğrencileriyle bir görüşme yaptığı ve kendilerini her zaman hazır tutmalarını istediği belirtildi. Sezonun ilk yarısında 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak’ı ilk onbirin bir parçası yapan deneyimli teknik adam, altyapıdan daha fazla oyuncunun Galatasaray'da oynamasını arzuladığını her fırsatta dile getiriyordu.

Teknik direktör Fatih Terim'in özellikle üçüncü döneminde birebir ilgilendiği 2000 jenerasyonundan  bazı isimlerden büyük beklentileri olduğu biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0