Yunus Akgün'e yakın markaj..

Galatasaray'da bu sezon teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosunda yer bulan ve zaman zaman maçlarda süre alan genç kanat oyuncusu Yunus Akgün için gündeme flaş bir iddia geldi. Bu sezon A takım formasıyla sınırlı sürelerde forma giyen genç oyuncuyu İtalyan ekibi Lazio'nun yakından takip ettiği belirtildi.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; bu sezon teknik direktör Fatih Terim tarafından zaman zaman A takımda şans verilen genç oyuncu Yunus Akgün için Lazio'nun yetkilileri harekete geçti. Genç oyuncuyu bir süredir izleyen scoutların verdiği rapor İtalyan ekibinin teknik heyeti tarafından beğenilirken, 18 yaşındaki oyuncuyu bir süre daha izleme kararı aldıkları belirtildi. Genç oyuncunun A takımdaki performansının yanı sıra zaman zaman forma giydiği U21 karşılaşmalarının da takip edilerek, sezon sonunda İtalyan ekibinin Galatasaray'ın kapısını çalabileceği iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0