Carvalho: Marcao tesislere ilk gelir, son gider..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, forma giydiği Ankaragücü maçında gösterdiği performansla alkış alırken kupada teknik heyetin kararı doğrultusunda İstanbul'da kalmıştı. 23 yaşındaki savunma oyuncusunu hem saha içi hem de saha dışı performansını eski takımı Rio Ave'nin iletişim direktörü Marco Carvalho anlattı. Milliyet gazetesine açıklamalarda bulunan genç yöneticinin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

GALATASARAY'DA İYİ İŞLER YAPACAKTIR
Marcao iki sene önce bizdeyken idmana ilk gelen ve tesisleri en son terk eden o olurdu. Ağabeyini kaybettiği dönemde maça çıkmasa da, idmanlarını hiç aksatmadı, o dönem bile çalıştı. Soyunma odasında oldukça neşelidir. Şakalar yapmayı sever ve arkadaşları ile ilişkisi çok iyidir. Ancak takım kaybettiğinde onu gülerken asla göremezsiniz. Marcao da Fatih Terim gibi kaybetmekten hiç hoşlanmaz, maçı çevirmek için elinden geleni yapar. Fizik gücü nedeniyle Türkiye ligi ona çok uygun bir lig, hava toplarındaki hakimiyeti ve pas becerisiyle de öne çıkacak, Galatasaray'da iyi işler yapacaktır

Bizlere sürekli olarak ağabeyi Dionatan'ın ne kadar iyi bir insan ve oyuncu olduğunu anlatırdı. Abisi kesinlikle Marcao için bir kahraman, bir rol modeldi. Bize sürekli ondan bahseder, nasıl harika bir insan ve futbolcu olduğunu anlatırdı. Dolayısıyla ölüm kendisinde büyük bir yıkıma neden oldu. Ölen ağabeyinin eşi ve çocuğuna Marcao bakıyor, onlara hem ekonomik hem de manevi olarak destek veriyor. Koca yürekli bir insan olduğunu bu olayda da gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0