Sinan Gümüş'e teknik heyetten uyarı..

İlk yarının son haftalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyen ve Antalya kampında takımla birlikte çalışan Sinan Gümüş mevcut kadroda forvet pozisyonu için formanın ilk adayı.. Galatasaray teknik heyeti eldeki kısıtlı şartlara rağmen, Ankaragücü karşısında 2 gol atıp hafta içi Boluspor karşısında etkisiz bir görüntü çizen 25 yaşındaki forveti performansı nedeniyle uyardı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; beklenen forvet transferinin yapılamaması ve Eren Derdiyok'un kadro dışı bırakılması nedeniyle forvet oyuncusu yokluğunda Galatasaray’da forvet olarak görev yapan Sinan Gümüş’ün, hafta içi kupada oynanılan Boluspor karşılaşmasındaki futbolu, hocası Fatih Terim’in tepkisini çekti. Tecrübeli teknik adam, eline fırsat geçmişken, Sinan’dan daha üretken ve konsantre olmasını istedi. Sinan Gümüş, beklenen transferlerin yapılamaması nedeniyle, Göztepe deplasmanında da takımın gol umudu olacak gibi görünüyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0