Terim'den çıkış: Forvetsiz nereye kadar gider, bilemiyorum!

Sezon başından beri forvet transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray'da transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala gündemin bir numaralı maddesi kuşkusuz golcü oyuncu transferi.. Hafta sonu Dubai'ye hareket eden ancak transfer zirvesinden boş dönen Abdurrahim Albayrak, akşam saatlerinde teknik direktör Fatih Terim ile görüştü.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi teknik direktör Fatih Terim'in canını fazlasıyla sıkmış durumda.. Alan Carvalho ve Alexandre Pato transferi için hafta sonu Dubai'ye giden ancak buradaki görüşmelerden bir sonuç alamayan Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelirken, dönüş yolculuğunun ardından Florya'da kritik bir zirve gerçekleşti.

Dubai'deki transfer zirvesinden eli boş dönen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in son yaşanan gelişmelerden oldukça rahatsız olduğu ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile yaptığı görüşmede "Ligde çok zorlu bir mücadele veriyoruz. Bir yandan da kupa ve Avrupa'da maçlarımız olacak. Bu takım santraforsuz nereye kadar gidecek, ben de bilmiyorum." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0