Yönetime uyarı: Linnes'i kaçırmayın!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmesi beklenen Galatasaray'da iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim gerek kişilik olarak gerek de futbolcu olarak beğendiği ismlerin başında gelen Martin Linnes için yönetimi uyardı. 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ara transfer döneminde kadroya takviye isterken, eldeki isimlerin kaçmaması için yöneticileri uyardı. Maçlarda kendisine verilen görevleri yerine getiren, antrenmanları aksatmayan ve sakatlığına rağmen mücadele eden Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes'in sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, deneyimli teknik adam öğrencisinin takımda kalmasını arzuluyor. Bu konuda yönetimi uyaran Terim'in kısa süre içerisinde Martin Linnes ile sözleşme imzalanmasını istediği öğrenildi.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Martin Linnes yıllık 950bin Euro ücret kazanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0