Emre Mor için kiralama teklifi..

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Celta Vigo'da teknik direktör Miguel Cardoso'nun raporu doğrultusunda kadro dışı kalan 21 yaşındaki Emre Mor'un durumunu soran Galatasaraylı yetkililer, oyuncuyu kiralamak için de girişimlerde bulunuyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; forvet transferi için geri sayıma geçen ve kelimenin tam anlamıyla zamanla yarışan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Celta Vigo'da bu sezon istediği süreleri alamayan ve disiplinsiz davranışları nedeniyle geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan 21 yaşındaki genç hücum oyuncusu Emre Mor için nabız yoklayan Galatasaraylı yetkililer, oyuncunun da transfere sıcak bakması sonrası resmi teklifini sundu. Teknik direktör Fatih Terim döneminde ilk kez Milli Takım'a seçilen ve gösterdiği performansla önce Dortmund, ardından da Celta Vigo'nun yolunu tutan Emre Mor bu sezon La Liga'da sadece 8 maçta görev yapabildi. Genç oyuncu disiplinsiz davranışları nedeniyle daha önce teknik direktör Juan Carlos Unzue ve Antonio Mohamed dönemlerinde de kadro dışı bırakılmıştı.

İspanyol ekibinin kiralama teklifini kabul etmesi ve Emre Mor'un transferin son günlerinde Galatasaray'a katılması yakın görünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0