Alan Carvalho için flaş iddia!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da uzun süredir gündemde yer alan Alan Carvalho için flaş bir iddia gündeme geldi. Galatasaray'a imza atması beklenen ve transferi adeta papatya falına dönen Brezilyalı oyuncunun bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı iddia edildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Alan Carvalho transferi bitmek üzere! Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana golcü arayışında olan Galatasaray, yeni forvetine sonunda kavuşuyor. Galatasaray yönetimi uzun bir süredir peşinde koştukları Guangzhou Evergrande'nin Brezilyalı santrforu Alan Carvalho'yu bu akşam İstanbul'a getiriyor. 29 yaşındaki yıldız ismin sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz hafta Dubai'ye giden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Haneder yaptıkları görüşmelerden eli boş İstanbul'a dönmüş, yönetim büyük tepki toplamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0