Rus basınından Dzyuba iddiası!

Transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir forvet transferi gerçekleştirmek isteyen ve camianın uzun süredir resmiyet kazanmasını beklediği forvet transferinde Galatasaray'da gündeme gelen bir başka isim Zenit'te forma giyen Artem Dzyuba oldu. Rus basınında yer alan iddialara göre, Galatasaray yönetimi 30 yaşındaki forvet için resmi girişimlerde bulunurken, Zenit'in vereceği cevap bekleniyor.

Rus basınında yer alan haberlere göre; ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Galatasaray'la ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Rus gazeteci Ivan Karpov'un paylaştığı habere göre Zenit'te forma giyen 30 yaşındaki Rus forvet Artem Dyzuba için Galatasaray yönetimi resmi teklifini sundu. Sezon başında oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray, bu kez bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor. Bugüne kadar kariyerinin tamamını Rusya'da geçiren Dyzuba'nın yeni bir maceraya hazır olduğunu belirten Rus basını, geçtiğimiz sezon  Arsenal Tula takımına kiralanan tecrübeli golcünün bu sezon takıma döndükten sonra gösterdiği performanstan Zenit kulübünün memnun olduğunu ve bırakmaya pek yanaşmadıklarını belirtiyor. Ayrıca haberde, 30 yaşındaki tecrübeli forveti Everton'un da takip ettiği ancak herhangi bir girişimde bulunmadıkları belirtiliyor.

2018 Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan Rus Milli Takımı'nda gösterdiği performansla yıldızlaşan Dzyuba'nın Zenit ile 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen 1.96 boyundaki forvet, bu sezon 23 maçta 10 kez fileleri havalandırırken 7 de asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0